Το Διοικητικό Συμβούλιο

Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας..

Η Διοίκηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο διοικεί και εκπροσωπεί το αθλητικό σωματείο και αποφασίζει για τα θέματα διοίκησης και διαχείρισης της περιουσίας του καθώς και για ό,τι αφορά την εν γένει επιδίωξη του σκοπού του σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου, του καταστατικού του και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, με κύριο γνώμονα πάντοτε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

 

Νικολάου Ευάγγελος

Πρόεδρος

Ο Βαγγέλης Νικολάου ξεκίνησε την πορεία του ως αθλητικός παράγοντας πριν 19 χρόνια από την Α.Ε. Ηρακλείου.

Από την Ένωση με τον Τυφώνα, έως το 2014 διατέλεσε Γραμματέας του Συλλόγου. Από το 2014 και μετά τις τελευταίες εκλογές του συλλόγου, εξελέγη Πρόεδρος, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Σέρφα Αθανασία

Γραμματέας

Η Νάνσυ Σέρφα είναι το νεότερο μέλος της διοίκησης του Τυφών Α.Σ. καθώς άρχισε να ασχολείται με τα κοινά του συλλόγου μόλις πριν 3 χρόνια.

Αλεξίου Χαράλαμπος

Ταμίας

Ο Χαράλαμπος Αλεξίου, αφού παρακολούθησε τις δραστηριότητες του συλλόγου για 2 χρόνια, αποφάσισε στις τελευταίες εκλογές να θέσει υποψηφιότητα για να προσφέρει πιο ενεργά και με θεσμικό τρόπο τις υπηρεσίες του στο σύλλογο. Έκτοτε ως ταμίας προσπαθεί να μην μας λείψει τίποτε και διαχειρίζεται τα οικονομικά του συλλόγου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγαθόπουλος Γεώργιος

Μέλος

Πολλά χρόνια στην υπηρεσία του Τυφών Α.Σ. ο Γιώργος, τόσο ως μέλος του Δ.Σ., όσο και ως έφορος του εφηβικού τμήματος το οποίο είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Φουρνάρος Ιωάννης

Μέλος

Το νεότερο μέλος του Δ.Σ. ο Γιάννης Φουρνάρος, αποτέλεσμα της ανανέωσης σε διοικητικό επίπεδο.

Γιατζιτζόγλου Βασίλειος

Μέλος

Ο Βασίλης Γιατζιτζόγλου μαζί με τον Βαγγέλη Νικολάου είναι τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Ο Βασίλης άοκνος εργάτης στην υπηρεσία του συλλόγου μας, είναι και η σύνδεσή μας με το παρελθόν.